Entreprenören finns i oss

Rivning Flexikraft har många års erfarenhet av rivningsarbeten. Vi har kunnig personal som har gjort stora som små rivningsarbeten. Vi river en vägg, ett kök eller badrum, eller hela inredningen i industri/kontorslokaler. Givetvis tar vi hand om deponi och avfallssortering om så önskas.

Asbestsanering Vi har utbildad personal för asbest- o pcbsaneringar. Flexikraft har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra saneringar. Vi hjälper även till med provtagning för att konstatera om asbest förekommer i ett material.

Bygg Flexikraft utför både stora och små entreprenader inom bygg. Vi har kunskapen att utföra grovjobb i industrifastigheter men även finsnickeri. Vi reser och färdigställer villor, gör inredningar till butiker, byter kök, gör om badrum, bygger altaner, lägger om tak, bygger bastu, lägger parkett med mera. 

Ventilation Flexikraft utför ventilationsrengörning på villor, hyreshus och kommersiella fastigheter. Vi har kunskapen och verktygen för att skapa en renare och fräschare miljö i alla typer av byggnader.

Företagsflytt Vi hjälper er att flytta allt från kontor till lager till produktionslina. Behöver ni hjälp med packning, demontering och montering löser vi det också.

Demontering Vi hjälper er med all typ av demontering. Det kan gälla allt från pallställage till produktionslina.

Ring: 033-22 83 30 så berättar vi mer!

FLEXIKRAFT AB
Fabriksvägen 4
515 70 Rydboholm
Tel: 033 - 22 83 30