Proffs på bygg, lager och produktion...

Flexikraft har flera års erfarenhet av bemanning inom bygg, lager och produktion. Vi löser ditt företags kortvariga och långvariga behov av personal ...och en hel del däremellan
Flexikraft är ett flexibelt företag under ständig utveckling. Tveka inte att kontakta oss vad uppdraget än gäller! Snabbt och effektivt ser vi till att ditt företag är rätt bemannat.


BYGG

Våra konsulter inom bygg kan resa hus, göra om butiksinredningar, byta kök, fixa en altan, sätta upp en ny vägg, lägga parkett, göra ett badrum, bygga en bastu, byta tak och mycket mer. Flexibla och ansvarstagande är kännetecknande för våra konsulter inom bygg. För varje enskilt uppdrag tar vi fram den konsult som passar kundens kravspecifikation.

  Bygg

LAGER

Flexikraft har många års erfarenhet av att bemanna inom lager. Genom en gedigen kunskap i området är vi duktiga på att ta fram rätt person för varje företag. Våra konsulter inom lager är noggranna, punktliga och stresståliga. Givetvis har de truckkort om så krävs.

  Lager

PRODUKTION

Flexikrafts konsulter inom produktion är stresståliga och har god fysik. Många av dem är vana att arbeta inom tung industri. Med många års erfarenhet inom produktion och industri har Flexikrafts kundansvarige en gedigen kunskap för vad som krävs inom olika branscher. Vi tar fram konsulter med de egenskaper som krävs för varje enskilt uppdrag.

  Produktion

RIVNING

Flexikraft har många års erfarenhet av rivningsarbeten. Vi har kunnig personal som har gjort stora som små rivningsarbeten. Vi river en vägg, ett kök eller badrum, eller hela inredningen i exempelvis industri/kontorslokaler. Våra konsulter kan även ta hand om deponi och avfallssortering om så önskas.

  Rivning

VENTILATION

Vi har personal som utför ventilationsrengörning på villor, hyreshus och kommersiella fastigheter. Vi har kunskapen och verktygen för att skapa en renare och fräschare miljö i alla typer av byggnader.

  Ventilation

FÖRETAGSFLYTT

Våra konsulter har kunskap och styrka för att kunna utföra alla typer av flyttjobb. De kan även hjälpa till med demontering och packning samt montering.

  Företagsflytt

DEMONTERING

Vi hjälper er med all typ av demontering. Det kan gälla allt från pallställage till produktionslina.

  Demontering

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER INFORMATION »

FLEXIKRAFT AB
Fabriksvägen 4
515 70 Rydboholm
Tel: 033 - 22 83 30